Dobrodošli u Kid's Jungle veselu zajednicu! :)

Dječje igraonice Kid's Jungle u City Centeru one Zagreb West, Zagreb East i Split pravo su mjesto za odličnu zabavu, igru, druženje i kreativnost, a sve pod nadzorom profesionalnog osoblja.

U ugodnom i moderno opremljenom prostoru koji se prostire na 500 kvadratnih metara nalazi se za svakog mališana po nešto zabavno: labirinti s toboganima za male zaigrane istraživače, zid za penjanje za klince avanturiste, stolni hokej i nogomet za sklapanje prijateljstava te brojne kreativne i poučne radionice i aktivnosti, koje se održavaju svaki dan. A kada se umore od igranja, djeca se mogu opustiti na udobnim vrećama za sjedenje i pogledati svoj omiljeni crtić.

Želite li svojoj djeci organizirati nezaboravnu proslavu rođendana, uz odličnu zabavu, disco party, ukusnu hranu, slatke poklončiće te mogućnost niza dodatnih usluga, odaberite Jungle Party paket i rezervirajte termin za dječji rođendan već danas. A ako vaša mala slavljenica mašta o rođendanu iz bajke, odaberite Princezin rođendan, koji će je pretvoriti u heroinu rođendanske zabavu, a vašem neustrašivome mališanu, koji je uvijek spreman na akciju, sigurno će se svidjeti Gusarski rođendan.

Prijavite se za primanje Kid's Jungle newslettera kako biste prvi saznali što je novo i što se zanimljivo događa u dječjoj igraonici i City Centeru one.

A kako biste uživali u shoppingu uz super popuste prijavite se za Jungle club karticu koja vam nudi odlične pogodnosti - super popuste u omiljenim dječjim dućanima, posebne cijene kave i brojna druga super iznenađenja i uštede. Karticu možete koristiti i za bržu prijavu vaših mališana u Kid's Jungle igraonicu.

Vrata Kid's Jungle igraonica otvorena su za vrijeme rada Centra, u City Centeru one Zagreb West i East od 09:00 do 21:00h te u City Centeru one Split od 9:00 do 22:00h.