Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonicama svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru. Na radionicama crtamo, bojimo, čitamo, izrađujemo razne ukrase i korisne predmete, igramo društvene igre, natječemo se u raznim sportskim igrama i uvijek se odlično zabavimo.

Radionice i aktivnosti u igraonicama koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana naš je prioritet.

Odaberite igraonicu i dovedite mališane na naše zabavne radionice!

Ovaj vikend mališane očekuju sljedeće radionice:

Kid's Jungle West

Petak, 13.12. u 16 sati - Patuljci, ali ne vrtni, ovog će petka gostovati u našoj igraonici! A kakve će čudesne kapice nositi, to će odlučiti mališani koji nam se odluče pridružiti na ovoj kreativnoj radionici. Pripremili smo kolaž papir, drvene štapiće, flomastere i šarene trakice, čekamo još samo vas!
Subota, 14.12
. u 16 sati - U ovo predblagdansko vrijeme nitko ne može odoljeti šarenim bombončićima, pa tako niti mi. Neodoljivi slatkiš izradit ćemo od kolaž papira, a ukrasiti ga flomasterima i bojicama.
Nedjelja, 15.12. u 16 sati - Bez obzira na vremensku prognozu nama će zalepršati prve pahulje! Jedva čekamo vidjeti kakve će predivne oblike pahuljica mališani kreirati od drvenih štapića, šljokica i konca.

Kid's Jungle East

Petak, 13.12. u 15:30 sati - Djed Božićnjak još uvijek prikuplja želje, ali zamolio je naše tete da provjere jesu li njegovi sobovi spremni za sezonu putovanja svijetom. Tete su zato pripremile kolaž papir, kartonske role i puno dobre volje, a vas pozivamo da nam se pridružite na kreativnoj radionici i izradite vlastitog soba.
Subota, 14.12
. u 16 sati - Ove subote nećemo božićno drvce samo kititi već ćemo ga u potpunosti izraditi koristeći se papirnatim tanjurićima, šljokicama i ukrasnim vrpcama. U super društvu popričat ćemo i o tome što bi tko volio pronaći na božićno jutro.
Nedjelja, 15.12. u 16 sati - Čini se da vremenska prognoza za omiljenu igraonicu najavljuje snježne radosti! Dođite jer igraonicom će zalepršati posebne pahulje izrađene od štapića za uši.

Kid's Jungle Split

Petak, 13.12. u 15 sati - Vrijeme je slastica, stoga ćemo i mi biti vrijedni i izraditi medenjake. Kakvih će sve oblika medenih kolačića biti na našem stolu saznat ćete ako nam se pridružite na ovoj kreativnoj radionici, čekaju vas kolaž papir, šljokice i pom-pom kuglice.
Subota, 14.12
. u 19 sati - Zajedno s vašim mališanima ove će se subote u omiljenoj igraonici igrati i božićni patuljci. Zajedno ćemo ih izraditi od kolaž papira i super se zabaviti smišljajući priče o njihovim zaduženjima ovog Božića.
Nedjelja, 15.12. u 19 sati - Neke su ptice za božićni tulum već obukle frak! Oni pingvini koji još nisu pronašli svoju kombinaciju na pravom su mjestu jer mališani će imati priliku pomoći im koristeći se kolaž papirom.