Za malene kreativce Kid's Jungle tim svakog tjedna osmišljava nove edukativne, kreativne i sportske radionice. Crtat ćemo, bojati, čitati, izrađivati razne ukrasne i korisne predmete, zaigrati društvene igre, odraditi sportske izazove i pritom se odlično zabaviti. 

Radionice i aktivnosti koncipiramo tako da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti – aktivni rad tijela, uma i mašte mališana naš su prioritet. 

 

Ovog tjedna na rasporedu su slijedeće radionice:

Kid's Jungle West

Petak, 24.6. u 16 sati - Želite se kreativno izraziti? Dođite i uživajte u zabavnoj radionici u izradi sunca od kolaž papira i flomastera.
Subota, 25.6. u 16 sati - Izradimo i obojimo zajedno morski lampion od kolaž papira - odaberite svoje najdraže boje i smjestite ga na svoje najdraže mjesto. 
Nedjelja, 26.6. u 16 sati - Voli me, ne voli me, voli me... ma nećemo trgati latice, mi ćemo ih izraditi - upotrijebiti ćemo kolaž papir i pastele kako bismo izradili cvijet mak.

Kid's Jungle East

Petak, 24.6. u 16 sati - Mmmmmm, pizza. Vjerujem da je svi volimo, ali znate li kako je napraviti od kolaž papira i bojica? U petak vam otkrivamo trikove ;)
Subota, 25.6. u 16 sati - Kralja džungle, lava, izrađujemo uz pomoć kolaž papira i flomastera.
Nedjelja, 26.6. u 16 sati - Kako napraviti slasne kokice upotrebljavajući samo kolaž papir i salvete saznajte uz puno dobre zabave. 

Kid's Jungle Split

Petak, 24.6. u 16 sati - Omiljeni modni dodatak za sunčane dane zasigurno su papuče za plažu koje izrađujemo od papira i bojica.
Subota, 25.6. u 19 sati - Toplo vrijeme podsjeća nas na najomiljeniju ljetnu poslasticu, sladoled. Otkrivamo tajne kako ga izraditi uz pomoć kolaž papira i flomastera.
Nedjelja, 26.6. u 19 sati - Morske životinje s puunooo krakova, hobotnice, izrađujemo uz pomoć kolaž papira, flomastera i uz odličnu atmosferu.