Za malene kreativce, Kid's Jungle tim svakodnevno osmišljava nove kreativne i sportske radionice kojima mogu kvalitetno ispuniti vrijeme kod kuće, naravno, nakon što odrade sve školske obveze. Crtat ćemo, bojati, čitati, izrađivati razne ukrasne i korisne predmete, zaigrati društvene igre, odraditi razne sportske izazove i pritom se odlično zabaviti!

Radionice i aktivnosti koncipiramo na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti – aktivni rad tijela, uma i mašte mališana, naš su prioritet. Ako želite da i vaš rad objavimo na našim stranicama te tako inspiriramo mnoge mališane da nam se pridruže u odgovornoj zabavi, pozivamo vas da nam pošaljete fotografije svojih kućnih uradaka na adresu p.simic@cc-real.com, a najbolje ćemo nagraditi.

Prisjetite se nekih od prijašnjih radionica...

Igrali smo društvenu igru za cijelu obitelj i pritom se ludo zabavili!

KARTICE S PITANJIMA: Biste li radije?

  

Domaći plastelin bio je pravi hit u kuhinjama malih kreativaca. Ne zaboravite prepisati RECEPT u njihovu kuharicu!

Vježbali smo mozak uz divne mozgalice autorice Anite Malašić, ali i tijelo uz Tobijev sportski izazov.

Križaljke
Labirinti

  

Tobijeva kocka aktivnosti – osnovne vježbe
Tobijeva kocka aktivnosti – napredne vježbe
Tobijeva kocka aktivnosti – broj ponavljanja i vremensko ograničenje

Napravili smo kolač u šalici od svega nekoliko namirnica, a vlastiti dom pretvorili u pravi pravcati filmski set.

 

Prisjetili smo se i igara iz djetinjstva te u dnevnom boravku organizirali natjecanje u križić kružiću i slaganju domina.

 

Ljeto je pred vratima

Gotovo u satima možemo odbrojavati do ljeta, a pripreme za ljeto nikada nije prerano početi. Ne ne, ne govorimo o nikakvim rigoroznim dijetama ili sličnim stvarima, naše su pripreme lude i šarene! Spremni ćemo dočekati vrućine i rashladit ćemo se najoriginalnijom lepezom.

Odlučili smo zaobići tradicionalne motive - mi ćemo se hladiti egzotičnim voćem! Kolaž papir oblikovali smo kao harmoniku i ukrasili flomasterima. Pripremili smo osim toga i drvene štapiće, ljepilo te gumicu.

Gumicom smo zavezali sredinu harmonike te kolaž papir međusobno zalijepili na jednoj strani, dok ćemo dva štapića zalijepiti s druge strane. Spajanjem štapića dobivamo preslatku lepezu koja će nas rashladiti u vrućim danima, a za vrijeme igre moguće ju je sklopiti i spremiti na sigurno.