Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonicama svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru. Na radionicama crtamo, bojamo, čitamo, izrađujemo razne ukrase i korisne predmete, igramo društvene igre, natječemo se u raznim sportskim igrama i uvijek se odlično zabavimo.

Radionice i aktivnosti u igraonicama koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana naš je prioritet.

Odaberite igraonicu i dovedite mališane na naše zabavne radionice!

Ovaj vikend mališane očekuju sljedeće radionice:

Kid's Jungle West

Petak, 16.03. u 16 sati - dođite u igraonicu i izradite prekrasan 3D cvijet od kolaž papira.
Subota, 17.03. u 16 sati - pridružite nam se na radionici na kojoj ćemo izrađivati tratinčice od plastičnih čaša i tempera.
Nedjelja, 18.03. u 16 sati - uz pomoć kolaž papira i vate izrađivati ćemo prekrasnu proljetno cvijeće. Dođite i zabavite se.

Kid's Jungle East

Petak, 16.03. u 15:30 sati - zabavite se s nama izrađujući veselo cvijeće od kolaž papira i plastičnih boca.
Subota, 17.03. u 16 sati - pridružite nam se na zabavnoj radionici izrade djeteline za sreću od kolaž papira i plastične boce.
Nedjelja, 18.03. u 16 sati - Želite se kreativno izraziti? Dođite i naučite kako napraviti tulipane od kolaž papira i drvenih štapića te podijelite svoje stečeno umijeće s prijateljima.

Kid's Jungle Split

Petak, 16.03. u 15 sati - zabavite se s nama izrađujući cvijet visibabu od kolaž papira.
Subota, 17.03. u 19 sati - pridružite nam se na zanimljivoj radionici, kada ćemo raditi gusjenicu od pompona i kolaž papira.
Nedjelja, 18.03. u 19 sati - uz pomoć kolaž papira zabavite se izrađujući vjesnike proljeća, visibabe.